Facebook pagina

Home » Facebook pagina

Facebook pagina, hoe werkt het?

Een Facebook pagina is vandaag de dag net zo belangrijk als de conversie van uw website. Zodra bezoekers uw Facebook pagina Liken is de kans groot dat contacten van diegene uw pagina zullen bezoeken en wellicht Liken. Uw pagina is bedoeld om interessante content te plaatsen voor Facebook gebruikers en relatieve bezoekers. Door de juiste Facebook marketing toe te voegen aan uw Facebook app en pagina zorgt u automatisch voor meer Likes.

Facebook pagina maken

Een Facebook pagina moet voldoen aan een aantal eisen, de content op uw Facebook pagina moet actueel en relevant zijn aan uw website. Een gebruiker van Facebook moet getriggerd worden om op de ‘Like’ button te drukken en hier gaan wij voor zorgen. Grappige plaatjes en filmpjes doen het altijd goed als het gaat om Likes integreren, dit komt omdat mensen zich vaak herkennen in grappige content en dit sneller zullen delen met vrienden en familie.

Facebook pagina, koppelen

U kunt heel gemakkelijk uw bedrijf Facebook pagina koppelen aan uw persoonlijke pagina en aan uw Facebook app. Na deze koppeling heeft u een totale overzicht van statistieken en inkomende interactie van uw klanten en volgers. Dankzij uw app kunt u gemakkelijk reageren op uw bezoekers en zullen zij dit als positief ervaren en sneller een Like geven.

Facebook pagina, Wat doen wij?

Wij zorgen voor een optimale facebook pagina conversie die wij koppelen aan uw Facebook app. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van Facebook marketing en het ontwikkelen van apps en games. Voor meer informatie, vragen of interesse kunt u gerust contact met ons opnemen.

Google+