Facebook marketing

Home » Facebook marketing

Facebook marketing, uw content

Facebook marketing is Bij het hebben van een eigen Facebook applicatie uiterst belangrijk.
U moet natuurlijk zorgen voor interessante content voor uw bezoekers en volgers. Het is vooral van groot belang dat de bezoekers uw app niet als vervelend beschouwen en deze op langer termijn zullen negeren. Met de juiste hoeveelheid content en elementen zoals een ”like en win” actie is uw Facebook marketing geoptimaliseerd.

Facebook marketing, hou het interessant

Houd uw content binnen de facebook app duidelijk en kort, zo zullen mensen minder snel twijfelen en meer plezier hebben bij het gebruiken van de app. Zorg voor updates, interessante like en win acties en eventuele blogs om meer relevante bezoekers te krijgen op uw Facebook app en pagina.
Heeft u bijvoorbeeld een Facebook game? Zorg er dan voor dat mensen getriggerd worden om de game te delen met vrienden en familie, dit kan door de game multiplayer te maken.

Facebook marketing, win actie

Bij het organiseren van een Like en win actie via de Facebook app, kunt u ervoor kiezen om de deelnemers verplicht uw website te Liken om zo kans te maken op de prijs. Gebruikers van de app zullen uw content verplicht delen met hun contacten omdat zij meedoen aan de actie. Dankzij deze methodes van Facebook marketing geeft uw content veel positieve reacties met zich mee, omdat mensen kans maken op een gratis item in ruil voor een simpele Like.

Google+