Facebook Games

Razend populaire, Facebook games zoals Farmville, CandyCrush, Daimond Dash, Coasterville en meer van deze funny games vind u steeds vaker terug op uw Facebook Timeline. Mensen bezoeken Facebook voor afleiding en vermaak, hierdoor zijn wij Facebook games als ultime verkmaak platform voor uw volgers.

Facebook Games, speel en win

Een facebook game biedt meer dan alleen vermaak voor uw volgers en andere facebook gebruikers, U kunt hier zelf namelijk ook voordeel uit op doen. Door middel van een Speel en win actie gericht op uw volgers en gebruikers. Wanneer een Facebook gebruiker uw game wilt spelen, kunt u er voor zorgen dat diegene eerst uw Facebook pagina Liked voordat deze gebruiker daadwerkelijk kan spelen. Als de Facebook gebruiker weet dat hij of zij hier een prijs mee kan winnen, zullen ze niet twijfelen over de Like die ze weg geven. Met een speel en win actie heeft u ook veel kans dat de gebruikers het spel zullen delen met vrienden en familie.

Facebook Games, type games

De meest voorkomende Facebook games zijn games waar je iets langer bij na moet denken, oftewel de strategische spelletjes. Ook de race, educatie en puzzels spelletjes scoren hoog in de Facebook app store. Mensen houden van afwisseling en een verhaal in het spel, het is daarom ook erg belangrijk dat u de reactie van uw Gamers serieus neemt en dit dan ook laat zien. Door een gebruiker toegang te geven tot uw game, kunt u in ruil toegang krijgen tot het plaatsen van een bericht op zijn of haar account.

Facebook Games, wat doen wij?

Met Facebook Games kunt u ervoor zorgen dat mensen eerst uw pagina moeten Liken willen ze uw Facebook game kunnen spelen. Als de Game bevalt bij uw bezoekers zullen zij de game al snel delen met hun contacten. Deze contacten zijn dan weer genoodzaakt om uw pagina te Liken willen zij kunnen spelen. Mensen komen op Facebook om zich te vermaken, een spelletje spelen hoort hier natuurlijk bij. Wij van Woensdag zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele Facebook Games apps en tools. Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer informatie over Facebook apps? neem dan gerust contact met ons op.

Top 5 Facebook Games

  • Farmville
  • CandyCrush
  • Daimond Dash
  • Texas HoldEm Poker
  • Coasterville

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Google+